ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι παρόντες όροι αφορούν την πώληση στην Ελλάδα (ΗΜΑΘΙΑ) προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος thomascatering.gr της επιχείρησης THOMAS CATERING.

Τα στοιχεία της επιχείρησης είναι τα ακόλουθα:

Διεύθυνση: Βέροια, Ξενοφώντος 18 – Τ.Κ 59131

Τηλέφωνο 1: 6986765486

Τηλέφωνο 2: 2331020038

  1. Αντικαταβολή-Μετρητά με την παράδοση ή με χρέωση σε κάρτα στο φορητό pos στον χώρο σας (δεν υπάρχει χρέωση αντικαταβολής).-Μετρητά ή με χρέωση σε κάρτα στο φορητό pos με την παραλαβή από το κατάστημα μας
  2. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, DiscoverΣυμπληρώνετε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης, τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), το τριψήφιο CVC και το ονοματεπώνυμο κατόχου της πιστωτικής κάρτας προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας.Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας το ηλεκτρονικό κατάστημα https://thomascatering.gr/ συνεργάζεται με την τράπεζα Viva Wallet  οι οποία διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.
  3. Mε χρήση του ηλεκτρονικού Viva Wallet POS
  4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμόΜπορείτε να επιλέξετε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας:

ΤΡΑΠΕΖΑ Alpha Bank Αριθμός Λογαριασμού

IBAN: GR9601408290829002002005396

Δικαιούχος: ΘΩΜΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΔΗΣ

Παραμένω στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση,

για την THOMAS CATERING ΘΩΜΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΔΗΣ

*Παρακαλούμε αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα να να στείλετε την απόδειξη στο e-mailγια να προωθηθεί άμεσα η παραγγελία σας, info@thomascatering.gr .